På toppen

I lördags så gjorde vi våran årliga utflykt till berget som är på andra sidan vattnet där vi bor. Tror det är runt 3 år vi har gjort det nu, om inte mer. Vi grillade korv, fotade, fikade och filmade även en del. Sen på kvällen så blev det utgång med Louise vilket blev väldigt lyckat. Söndagen fick bli en väldigt seg dag med bara en snabb sväng till Luleå. En bra helg med andra ord.
Familjen | | En kommentar |

Treehotel

Idag så jobbade jag med pappa och idag for vi till Treehotel och hade en intervju med en av ägarna, jag stod för att filma vilket alltid är lika kul. Den stora frågan efter ha sett alla dessa coola hotellrum är ju bara, varför har jag inte farit dit tidigare? Det blir ofta så att när man bor lite för nära nånting så blir det inte att man far dit.
Till er som har chansen att ta er dit och kika runt, ta den. Det var verkligen en riktigt häftig upplevelse, helt sjukt att människor från hela världen dras till just Boden för att se/spendera en natt i just dessa. Men när man har sett det med egna ögon så fattar man varför. Den coolaste av alla tycker jag är den med speglar runt hela, man vet liksom inte riktigt vad det är man ser eller vars den är.
 
Allmänt | | Kommentera |

Veckorna som har gått


Saknar att blogga alldeles för mycket för att ha ett uppehåll. Känns verkligen som att nått saknas i vardagen och kanske är det just detta? Annars så har jag fullt upp med att övningsköra och plugga teori vilket kanske får mig att blogga mindre men bloggen gör mig verkligen glad att hålla på med. Ska köra igång som vanligt med bloggandet nu, inte säga "ska försöka" utan verkligen göra det. Så kul att se att flera av er håller sig kvar!
Upp